Mid-Hudson NYSBOC November All Day Training Class 8 Hours DOS Credit*

October 9, 2024

Registration fee \$120

Double Tree Hotel

40 Civic Center Plaza

Poughkeepsie NY 12601

Time	Class	Credit Hours	Topic	Trainer/Registration #
7am to 8am	Registration	Continental		
8am		Breakfast provided		
8am to	Fire Safety for Entertainment	3 Hours	3 hours	OFPC Staff
11am	Venues		Topic 1	T02-07-2998
11am to	Crowd Manager for Code	2 Hour	1 hour	OFPC Staff
12pm	Enforcement Officials(First Hour)		Topic 1	T02-07-2915
12pm to	Lunch/Mid-Hudson NYSBOC Meeting	Lunch Provided		
1pm				
1pm to	Crowd Manager for Code	2 Hour	1 hour	OFPC Staff
2pm	Enforcement Officials(Second Hour)		Topic 1	T02-07-2915
2pm to	Hazmat Awareness for the Code	2 Hour	2 hour	Richard Nower
4pm	Enforcement Official		Topic 1	T02-07-3262
4pm to	Preventing Errors - Creating the	1 Hours	1 hours	Richard Nower
5pm	Code Checklist		Topic 1	T02-07-3172



^{*}Classes subject to change without notice 7 hours total in-service. There will be no Topic 3 class.